به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از خرم آباد، حجت الاسلام صیاد امروز در جلسه هماهنگی اردوهای راهیان نور و دومین کنگره شهدای دانشجوی استان لرستان که در محل دانشگاه لرستان برگزار شد، گفت: ضرورت دارد که در ایام برگزاری اردوهای راهیان نور از ظرفیت راویانی در کاروان ها استفاده شود که دفاع مقدس را درک کرده باشند؛ چرا که این افراد خود جنگ، مناطق عملیاتی و مشقاتی را که رزمندگان در مقابله با دشمن تا بن دندان مسلح روبرو بوده اند را درک کردند؛ اما روایت گری راویان جوان تنها برگرفته از شنیده ها است؛ البته ضرورت دارد که در فضاهای مناسب از ظرفیت این راویان هم استفاده شود.
وی افزود: تمام هم و غم متولیان اردوهای راهیان نور بر روی اردوهای جنوب کشور است، به همین دلیل از فداکاری های رزمندگان در مناطق عملیاتی غرب کشور غافل شده ایم. نباید فراموش کنیم که رشادت های رزمندگان و مشقات های رزمندگان در این مناطق نسبت به جنوب کشور بیشتر بوده است؛ چرا که در این مناطق رزمندگان ما هم با کومله ها و هم با ارتش بعث عراق روبرو بوده اند.
مدیر فرهنگی دانشگاه آیت الله بروجردی گفت: برکسی پوشیده نیست که در هشت سال دفاع مقدس رزمندگان در شرایطی سخت و بدون برخورداری از امکانات رفاهی با دشمن جنگیدند و با این حال باید در اردوهای راهیان نور توجه شود که مسائل رفاهی بر بعد معنوی این اردوها چیرگی پیدا نکند.
صیاد ادامه داد: نسل جوان ما باید متوجه شود که رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس بعضا با غذاهای مانده و نان های کپک زده غذای خود را تامین می کردند؛ البته این به این معنا نیست که اردوهای راهیان نور باید با این کیفیت برگزار شوند، اما باید به گونه ای عمل شود که دانشجویان نسبت به این واقعیات شناخت پیدا کنند و آن شرایط سخت را درک کنند.